HMS-Biblioteket-HSH
HMS-Biblioteket-HSH

HSH lanserer HMS Biblioteket

HSH har utviklet et praktisk hjelpemiddel som tar utgangspunkt i de kravene til HMS som lover og forskrifter stiller, melder HSH på sitt nettsted.

Publisert

(Copyright: HSH)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Samtidig har organisasjonen fokus på at hver virksomhet er spesiell og trenger nyttige verktøy for å utvikle egne rutiner og systemer.

Nettbasert tjeneste

HMS Biblioteket er en nettbasert tjeneste med tre elementer:

● En elektronisk veileder med maler, klare til utfylling og skreddersøm for den enkelte virksomhet.

● En enkel brukerveiledning.

● En stor verktøykasse med nyttig informasjon om blant annet risikovurdering, brannsikkerhet, kartlegging av arbeidsmiljø, inkluderende arbeidsliv, mobbing og trakassering, tilrettelegging og oppfølging av sykemeldte og psykisk helse.

Nyhetsoppdatering

Du vil også finne nyttige nettsteder og diverse fagartikler relatert til HMS. HSH legger fortløpende inn relevante nyheter. Du har tilgang til rabattavtaler, praktiske brukerverktøy, kompetanseutvikling, rådgivning, etikk, nettbutikk, nyttige linker og mye mer.

HSH har 100 kompetente medarbeidere som daglig gir et stort antall ledere i over 14 000 medlemsbedrifter råd og bistand, særlig i HMS, arbeidsgiverspørsmål og forretningsjuridiske spørsmål. Det er basert på denne erfaringen og kompetansen HSH har utviklet konseptet.

Et årsabonnement koster kun kroner 1930,- pr. bruker for HSH-medlemmer.

Gå inn på www.hmsbiblioteket.no for å se på tjenesten tjenesten.

helse nyheter arbeidsmiljø og hms miljø og sikkerhet renholdsnytt nyttig

Powered by Labrador CMS