Portrett av Coles
RenØk-gruppa ønsker å samle renholds­ledere fra alle fylkes­kommunene til konferanse. Gruppa ledes av Rujira Coles, som til daglig leder RENKO (renholds­samarbeidet mellom Akershus, Buskerud og Østfold). Edyta Godziszewska (renholds­rådgiver Buskerud) i bakgrunnen.

Samler fylkene til konferanse

Torsdag 2. og fredag 3. mai 2024 skal renholds­ledere fra 14 fylkes­kommuner rundt i Norge samles på Scandic Oslo Airport hotell. Totalt er det rundt 295 renholdsledere i disse fylkene. Frist 29. februar.

Publisert

Arrangør er Renholdsgruppa (RenØk), som er en arbeidsgruppe under Fylkes­kommunalt Eiendomsforum (FEF). Den består av representanter innenfor profesjonelt renhold fra alle landets fylkes­administrasjoner. Gruppa har 4 møter pr. år. Her er tema erfarings­utveksling og kompetanse­heving for alle profesjonelle renholdere.

I skrivende stund (medio februar) jobbes det med det faglige programmet for disse to dagene, som vil foregå lunsj til lunsj. RenØk vil sende ut programmet når det er ferdig.

Påmeldingsfristen er satt til 29. februar kl. 12.00.

Det planlegges også en utstiller­messe, der det vil være mulighet for leverandører å vise produkter som har med profesjonelt renhold å gjøre. Det er 36 leverandører som er invitert, men arrangørene har flere plasser. Er du nysgjerrig, kan du ta kontakt med Rujira Coles (rujirac@afk.no) eller Liss Jorunn Keet Tunheim (lisstu@afk.no). Påmeldings­frist er også her 29. februar kl.12.00.

Påmeldingsskjema vil bli sendt ut etter hvert. RenØk har en enkel nettside på fef.no/blank-1

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS