Kalender-illustrasjon
Norsk Forening for Service og Renhold inviterer til konferanse & messe 17.-18. april 2024 i Trondheim. På bildet ses foreningens leder Mari Antonsen Røed under åpningen av NFSRs konferanse i 2022, mens bakgrunnsbildet er hentet fra den første Bygg Ren Verdi-konferansen.

Nå kan du melde deg på til NFSRs konferanse

Service- og renholds­konferansen 2024 går av stabelen 17.-18. april og for første gang i Trondheim. Påmeldingsfrist 3. mars.

Publisert

Denne gangen har Norsk Forening for Service og Renhold valgt å sette faget i fokus, og planlegger en konferanse med gulv som fokus. Hva er et gulv? Og hvordan skal du vedlikeholde de vedlikeholdsfrie gulvene? Det loves konkretisering, myteknusing og erfaringsdeling fra scenen, i tillegg til gode historier og underholdning.

Trondheim Spektrum fasiliterer konferansen med både lokaler, tilrettelegging og mat. Kanskje har nettopp disse også mye interessant å dele med bransjen? Eva Annie Svendsen er Administrerende direktør for Trondheim Spektrum. Hun skal ikke bare ta deltakerne med på en spennende reise for Europas største flerbruksarena, men også lede dem trygt gjennom konferansen som konferansier.

Tid: 17. april kl. 10.00-20.00+ og 18. april kl. 09.30-16.00 i Trondheim Spektrum.

Utdrag fra programmet:

  • Hvordan vedlikeholde gulv

  • Utfordringer og erfaringer med materialer

  • Paneldebatt om gulv – hvor enkelt er det egentlig?

  • Messe

  • Mingling, underholdning med mer

Les mer om arrangementet: Service- og renholdskonferanse 2024 (lenke til NFSR)

Påmelding via checkin.no

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS