Håndtrykk mellom to dresskledde menn
Tildelingen ble vektet 100 prosent på pris.

Green Services skal rengjøre hos Sula kommune

Sula kommune i Møre og Romsdal har tildelt Green Service AS kontrakt på renholds­tjenester i kommunen. Erfaring, kompetanse, kvalitet og innovative løsninger ble vektet 50 prosent.

Publisert

Korreksjon 10/8-2023: I opprinnelig tekst, der opplysningene var hentet fra Doffins kunngjøring av tildelingen, fremkom det at pris var vektet 100 prosent. Dette er ikke korrekt. Det riktige skal være:

Pris 50 %, erfaring og kompetanse 25 %, kvalitet 15 % og innovative løsninger 10 %.

.

Det ble inngitt 4 tilbud i den åpne anbuds­konkurransen. Kontraktens totalverdi er på NOK 30 000 000 eks.mva., men det er ikke oppgitt varighet for kontrakten.

Anbudet omfatter rengjøring, renholds­tjenester for lokaler, bygninger og vinduer, samt rengjøring av kontorer.

Anskaffelsen skal dekke Sula kommunes behov for renholds­tjenester på det meste av bygnings­massen. Det samlede arealet omfattet av kontrakten er ca. 38 000 m2. Omfanget vil være stabilt i avtale­perioden, men kan variere i forbindelse med utfasing av eldre bygg eller innfasing av nye bygg.

Green Services AS har hoved­kontor i Ålesund. Selskapet ble etablert i 1995 og har rundt 100 medarbeidere. Det er medlem av NHO Service og Handel, har tariff­avtale med Norsk Arbeidsmands­forbund og er offentlig godkjent renholds­bedrift

Kilde: Kunngjøring av kontraktsinngåelse (link til Doffin)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS