Webinaret avholdes tirsdag 1. juni 2021 kl. 08.30-09.30. Påmeldingsfrist 30. mai.

Webinar: Hvordan sikre god integrering

NHO avholder webinar torsdag 31/3 kl. 13-14. Tema: Hvordan sikre god integrering av flyktninger i arbeids­livet.

Publisert

Millioner av mennesker er på flukt fra krigen i Ukraina og i Norge ser vi at ankomst­tallene øker. Utlendings­direktoratet (UDI) har anslått at 30 000 flyktninger fra Ukraina kan komme til Norge i 2022.

NHO er opptatt av at nyankomne flyktninger blir tatt godt imot og får den hjelpen de har behov for, både til å få et sted å bo, helsehjelp, barnehager og skoler.

Deretter må det legges til rette for at flest mulig kommer i arbeid eller utdanning. Bosetting, skole- og barnehagetilbud må ses i sammenheng med mulighet for arbeid.

Det er et stort behov for arbeidskraft i flere bransjer, og bedriftene har en viktig rolle i å inkludere flyktninger i arbeidslivet. NHO jobber sammen med myndighetene for å se nærmere på hvordan vi kan lykkes med dette arbeidet.

Les mer & påmelding: Webinar - hvordan sikre god integrering av flyktninger i arbeidslivet (link til NHO)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS