Renholdsnytt nr. 1/2022
Renholdsnytt nr. 1/2022

Sniktitt på Renholds­nytt 1/2022

Det er ti dager igjen til vår neste utgave, der du kan lese om løsninger rundt utendørs­renhold, tørr­sliping av gulv, hud­vennlige flerbruks­hansker, elbiler, FNs klimamål og mye mer.

Publisert

Papirutgaven leveres til posten 18/2-22, samme dag som den digitale versjonen (som er identisk) vil være tilgjengelig for våre abonnenter.

Utendørs

Innenfor denne utgavens hovedtema ser vi på utfordringer og løsninger utendørs, som bruk av droner til bygnings­inspeksjon, utendørs­renhold med miljø­vennlig kjemi (der det tradisjonelt har vært «tøffe» midler som gjaldt), miljø­merket graffiti­fjerner, bruk av elbiler, og om de ambisiøse endringene som må gjennom­føres i fullservice FM-bedrifter som ønsker å oppfylle FNs klimamål.

Blandadrops

Du kan også lese om blant annet:

  • Kommunenes nettverk for renholds­ledere, med et klart forslag til å frigjøre store midler i kommune-Norge
  • Nord-Norges største lokalt eide rengjørings­byrå
  • Portrettet, der vi har snakket med renholds­operatør Sonja Bielefeldt som oser av arbeidsglede
  • Tørrsliping av gulv. En ny overflate­polish gjør det mulig å spare miljøet for store mengder mikroplast – som våtsliping normalt resulterer i
  • En gjenbruks­hanske som kan tas av (og på) i løpet av et par sekunder, og kraftig redusere problemet med klamme hender
  • I vår jusspalte ser vi nærmere på arbeids­givers mulighet til å foreta lønnstrekk hvis det tidligere er utbetalt feilaktig lønn

Tidligere utgaver av Renholdsnytt

Kjøpe tidligere utgaver?

Er du abonnent, har du allerede tilgang til våre tidligere utgaver.

Er du ikke abonnent, har du likevel mulighet til å kjøpe enkelt-utgaver på Buy&Read, for eksempel:

.

Empty article - Title

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS