Allrengjørings­middelet til venstre og lukt­fjerneren til høyre.

Trygg eliminering av vond lukt

Tana-Chemie lanserer et rengjørings­middel og en lukt­fjerner som begge skal være basert på det de kaller «gode bakterier».

Publisert

Vond lukt kan gi ubehag og oppstå der mange mennesker beveger seg eller i rom med intens bruk. Da har konven­sjonelle rengjørings­midler sine begrensninger, skriver den tyske produsenten Tana-Chemie i en pressemelding.

De omtaler sin nye BIOBACT scent og BIOBACT clean som, oversatt fra engelsk, «to bioteknologiske rengjørings­midler».

Produktene bruker det som omtales som «100% naturlige mikro­organismer». De skal være basert på ikke-patogenske «gode bakterier», der mikro­organismene trenger inn i små hulrom og sprekker for å fjerne lukt og etterlate seg en frisk duft.

BIOBACT clean er pH-nøytralt og skal egne seg til rengjøring generelt. Når det brukes jevnlig, skal det også hindre ny oppbygging av støv og skitt. Det egner seg for gulv og overflater som er resistente mot vann, slik som fliser, linoleum, PVC og keramikk. Det skal også fjerne lukt i bad, sanitære områder og i kjøkken. Produktet er miljø­merket med EU-blomsten EU Ecolabel.

BIOBACT scent skal være material­vennlig. Det skal bryte ned organiske materialer som urin og matrester, egne seg for tekstiler, tepper og møbler, egne seg i bad og sanitære områder, samt på alle gulv som er resistente mot vann.

Tana-Chemie har for øvrig flere forhandlere i Norge, red.anm.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS