Trolig verdens eneste sittebil-støvsuger i sitt slag.

Sittebil og støv­suger i ett

Over sommeren lanserer Lilleborg den nye Taski Aero 3500 mikro. Denne er (trolig) markedets største maskin av denne typen og den eneste sitte-på støvsugeren.

Støvsugeren har en teoretisk kapasitet på 3575 kvadrat­meter i timen, mens praktisk ytelse er oppgitt til 2100 kvm/t. Kjøretid er i underkant av 4 timer og maskinen skal – i beste fall – klare 12 100 kvm pr. batteri­lading.

Større smuss havner i den gule beholderen på under­siden av maskinen.

Det kanskje mest spennende, for brukere som har behov for å rengjøre store areal, er at dette er en sittebil, trolig den eneste på markedet.

Norsk importør Lilleborg opplyser at maskinen har to kontra­roterende sylinder­børster som fungerer i samarbeid med støvsuger­motoren, noe som gjør det mulig å samle både fint støv og større rusk.

Større smuss havner i en beholder på under­siden av maskinen. Denne kan rengjøres etter avsluttet arbeid. Finere smuss suges opp i maskinens støvpose.

Sylinder­børstenes arbeids­bredde er 50 cm, med side­børste 65 cm. Støvposen har en kapasitet på 15 liter, mens rusk­beholderen tar inntil 3 liter.

.

Kompakt nok til å kunne gå inn i heisen.

.

Det er mulig å koble til en støv­suger­slange for manuelt å rengjøre der maskinen ikke kommer til.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS