Zealous skal gi kortere herdetid og bedre vedheft enn før.

Ny impregnering til betong, terrazzo og stein

NSP lanserer Zealous, en forsegler og impregnering som skal gi en mer naturlig glans enn polish.

I takt med nye tider endres trender. Slipt betong er rustikt og tøft, men trenger en beskyttelse, skriver Nordic Supply Partners AS i en presse­melding.

Deres nye Zealous er en forsegler og impregnering til stein, terrazzo og stein, som skal gi en mer naturlig glans enn polish. Zealous inne­holder en helt ny kryss­linking av poly­merer som gir kortere herdetid og bedre vedheft.

Produktet skal tåle både slitasje og kjemikalie­søl bedre enn alminnelig polish. Det er 1-komponent og 100 prosent akryl­basert. Ingen farlige løse­midler skal gjøre produktet enkelt å jobbe med. Det er i tillegg lett å vedlike­holde, poelere og fjerne.

Leverandør er NSP (Nordic Supply Partners AS, en sammen­slutning av Egge Import AS, Renholds­butikken AS og Renholds­grossisten AS).

.

Steingulv skal få en mer naturlig glans med det nye produktet.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS