Lena Furuberg og Georg Blomberg i Bygg & Facility Consult tilbyr nå nett­basert klasseroms­under­visning som en del av flere av sine nettkurs.

Starter nett­basert live-opplæring

Bygg & Facility Consult AS starter nett­baserte person­sertifiserings­kurs og fagbrev­kurs med innslag av live-undervisning.

Publisert

Målet er å gi nettbaserte kurs­deltakere mange av de samme mulighetene som når de deltar fysisk i et klasserom.

– De nye nett­baserte kursene blir et supplement til de andre kursene vi allerede har. Vi adderer da nett­baserte foredrag i sanntid, slik at kurs­deltakerne kan stille spørsmål og kommunisere med hverandre underveis, sier Georg Blomberg i BFC.

Kollega Lena Furuberg fremhever at de nye kursene dermed blir en slags digital versjon av klasseroms­undervisning.

– Deltakere har tilgang til kurset og kurs­materiell gjennom kurs­plattformen. I samme plattform vil det være live-undervisning med fleksible oppmøte­tider for deltakere, enten på kveldstid eller dagtid – alt etter hva som passer for best for deltakeren.

Hun fremhever at platt­formen som er valgt, er bruker­vennlig og lett å orientere seg i.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS