77 prosent av allmennheten føler seg mer utrygge ved å bruke uhygieniske fasiliteter som offentlige toaletter.

Tork med pakke­løsning for økte krav til kontor­hygiene

Økte forventninger og økte krav til hygiene­standarder gjør at rengjøring ikke lenger ses på som grunn­leggende oppgaver, men som en nøkkel­komponent i hver organisasjon.

Det mener iallfall Tork, som har lansert sin Kontorhygiene-pakken™. Den består av et utvalg av produkter, tjenester, verktøy og støtte som kan hjelpe med å gjøre kontoret klart for gjenåpning.

Presset på administrasjons­ansvarlige har økt på grunn av COVID-19. Ifølge en forskningsstudie fra Kantar forventer syv av ti ansatte at arbeidsgiveren deres skal tilby ekstra rengjørings­runder for å sikre hygienen (1). I tillegg sier 77 prosent av allmennheten at de føler seg mer utrygge ved å bruke uhygieniske fasiliteter som offentlige toaletter på grunn av COVID-19 (2).

Den nye hygienepakken tilbyr administrasjons­ansvarlige en «skreddersydd løsning basert på deres behov og utfordringer i forskjellige områder på arbeidsplassen: Resepsjonen, kontor­områder og konferanserom, toaletter, pauserom og hele kontorbygget».

(1) 2020 Forskningsstudie av Kantar på vegne av Essity.

(2) 2020 Undersøkelse utført av United Minds i samarbeid med CINT i april 2020.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS