PeakServe-serien har kontinuerlig utmating av tørke­papirene. Det gjør at du kun berører det arket du skal bruke.
PeakServe-serien har kontinuerlig utmating av tørke­papirene. Det gjør at du kun berører det arket du skal bruke.

Nye dispensere fra Tork

Utvider sin produktserie PeakServe (papirtørk) og lanserer samtidig nye tips for å gi industri­bransjen løsninger i møte med de nye hygiene­kravene.

Alle PeakServe-modellene kommer med såkalt continuous-teknologi, i følge en presse­melding fra Essity, som står bak varemerket Tork.

Utvidelsen medfører at deres store PeakServe-dispenser får selskap av en mindre modell kalt «Mini», som selskapet selv omtaler som den slankeste og minste høykapasitets­dispenseren på markedet. I tillegg lanseres «Innebygget Modul», som kan installeres i innebyggede moduler.

Kontinuerlig utmating

Med continous-systemet er håndkle­buntene plassert i dispenseren som en uavbrutt, kontinuerlig strøm av håndtørke­papir da de er «låst fast» i hverandre og slik mates ut uavbrutt.

Det medfører at når du har tatt ett tørk, så kommer det neste ut og blir synlig. Systemet gjør at du kun berører det arket du skal bruke, samt at du unngår papirstopp.

.

De nye modellene i PeakServe-serien.
De nye modellene i PeakServe-serien.

.

Den utvidede produktserien skal tilby en rekke løsninger for håndtering av travle områder. Blant annet kan du fylle på mens dispenseren er i bruk, påfylling skal kunne gjøres på halvparten av tiden, og utmatingen skjer på bare tre sekunder.

En annen fordel med systemet er høy kapasitet, da håndtørke­papiret er komprimert med 50% sammen­liknet med Tork H2 Universal refill. PeakServe-dispenserne kan fås i ulike størrrelser, der den største varianten har plass til opptil 2100 ark.

Plassering har mye å si

I produksjonsanlegg kreves det grundig rengjøring av overflater for å sikre god hygiene. Dette for å hindre kryss­kontaminering som spres gjennom ofte brukte berøringsflater.

Tork melder at ordentlige hygiene­stasjoner kan skape gode vaner for de ansatte, spesielt hvis de plasseres strategisk utover arbeids­plassen. Her har selskapet laget en egen brukerveiledning, «Plassering av dispensere i produksjonslokaler» (link til PDF), som gir informasjon om smart plassering.

Tork har også laget veiledningen «Alt må være smidig i produksjonsbransjen», der det helt nylig er lagt til informasjon om forbedring av produktiviteten og preventivt vedlikehold i produksjonen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS