Modellen på bildet skal egne seg for romstørrelser opptil 1000 kubikkmeter.

Lanserer ozonfri ioniserings­maskin

Selskapet Dia Proff Norge tar inn OxySan i Norge. Dette er en ozonfri ioniserings­maskin for å rense luften for helse­skadelige partikler og luftbårne virus.

Publisert

Under ioniseringen fylles luften med positivt og negativt ladede ioner som gjør at skadelige partikler i luften klumper seg sammen, og deretter faller ned på gulvet og blir der, i følge importøren.

Produktet skal fungere på virus, byggestøv, mikrostøv, asbeststøv, bakterier, lukt, røykskader o.l. og allerede etter fem minutters bipolar ionisering skal partikkelinnholdet i luften vært redusert med opptil 95%.

Når det gjelder virus, opplyses det at ionene samvirker med virusets overflate og ødelegger overflaten, slik at viruset ikke lenger kan infisere mennesker.

Et unikt trekk med maskinen, ifølge Dia Proff Norge, er at selv om den benytter seg av ionisering, skal den ikke avgi ozon. Ozongass er skadelig for mennesker over tid.

OxySan er utviklet av det svenske firmaet Renluftsteknik. Maskinen fås i fire ulike varianter, som har maksimal kapasitet fra ca. 120 til 1500 kubikkmeter romstørrelse.

Kilde: Pressemelding fra Dia Proff Norge

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS