Den nye vaskemiddelserien.
Den nye vaskemiddelserien.

Kiilto lanserer tekstilvask

Utvider sitt renholds­sortiment med en serie vaske­midler for miljø­vennlig og profe­sjonell tekstilvask.

Publisert

Kiilto Pro Textile-serien skal i følge en pressemelding fra selskapet gi et hygienisk sluttresultat for alle vaske­programmer og tekstiltyper.

Vaskemidlene er utviklet for å være effektive samtidig som de skal belaste miljøet minst mulig. Blant annet inneholder de ikke fosfater eller zeolitter, har en andel plante­baserte ingredienser og økt vaskeevne ved lave temperaturer.

Ultra Textile

Uparfymert, konsentrert vaskepulver for krevende vask av hvite og fargede tekstiler. Skal effektivt fjerne urenheter og flekker ved alle temperaturer. Det skal også motvirke gråning av hvitt tøy og gi effektiv bleking ved temperaturer over 60 °C. Anbefales ikke for ull eller silke. Fri for fosfater og zeolitter.

Biocolor Textile

Mildt parfymert, konsentrert vaskepulver for fargede tekstiler. Inneholder farge­beskytter og skal være lett å skylle av. Også egnet til å vaske rengjørings­tekstiler. Inneholder ikke fosfater, skyllemidler, konserverings­midler, zeolitter eller blekemidler.

Green Textile

Uparfymert, konsentrert vaskepulver for mikrofiber og fargede tekstiler. Kiilto fremhever det som effektivt og miljøvennlig, det inneholder farge­beskytter, skal være egnet for vasking av rengjørings­tekstiler og lett å skylle av. Inneholder ikke fosfater, skyllemidler, konserverings­midler, zeolitter eller blekemidler. Svanemerket.

Kilde: Pressemelding fra KiiltoClean AS

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS