Jørgen Sannesmoen, adm.dir. i Datec AS, her med CleanPilot Go på skjermen.
Jørgen Sannesmoen, adm.dir. i Datec AS, her med CleanPilot Go på skjermen.

Datec har lansert portal for opplæring

Deres nye CleanPilot Academy er utviklet for å effektivisere opp­læring og gi kompetanse­støtte til brukerne av det digitale verktøyet.

Publisert

– Vi ser at det er krevende og kostbart for de fleste organisasjoner å gjennom­føre tradisjonell opplæring der de ansatte gjennomfører dagskurs, spesielt for renholderne. Dette er noe av motivasjonen for at vi har utviklet Academy, sier Jørgen Sannesmoen, som er adm.dir. i Datec.

For alle typer brukere

Academy er integrert i hele konseptet med CleanPilot og dermed er tilgjengelig for alle, enten de er planleggere, ledere, renholdere eller har en annen funksjon.

– Vi har gjort betydelige investeringer for å dekke alle de viktigste prosesser for alle modulene i CleanPilot-konseptet, der strukturerte video­seanser er satt i system med interaktive øvings­oppgaver bygget sammen i ulike kurs, sier han.

.

Academy kan benyttes av alle de ulike bruker­gruppene av CleanPilot.
Academy kan benyttes av alle de ulike bruker­gruppene av CleanPilot.

.

Tilpasses lokalt

Det hele kan lyde omfattende, men Jørgen Sannesmoen forklarer at hver enkelt organisasjon selv kan tilpasse opplæringen.

– Dermed får renholderne bare opp det som er relevant for dem, det samme med ledere og de andre brukerne, sier han.

Tett integrert med hverdagen

– Videre har vi delt opp Academy i mange små praktiske enheter. Disse henger sammen med prosesser som kunden gjør, og ikke verktøyets funksjoner, sier han.

Empty article - Title

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS