BOSS Europe vil stille med både små og store roboter under BRV-messen. Her er Kent Sogn (som begynner formelt hos BOSS Europe 1/1-22) og Kenneth Arntzen med Whiz støvsuger­robot fra SoftBank Robotics. Whiz kommer i tillegg med en liten nyhet.

Stor-stand med roboter

Største stand under Bygg Ren Verdi blir på hele 30 meter lengde – BOSS Europe med samarbeids­partnere stiller med flere roboter og andre nyheter.

Publisert

Det er BOSS Europe, i-team Norway, MK Salg og Autoclean som har valgt å gå sammen om messens største utstilling. Fordelt på fem båser vil de vise en rekke nyheter. Ifølge Kenneth Arntzen i BOSS Europe vil vi blant annet kunne se (med ørlite forbehold om leverings­situasjonen):

i-Teams vil lansere sin første sittebil, som også vil ha en i-Mop Lite bakpå. Sittebilen hadde ikke kommet til Norge da bildet ble tatt, men her ses Stian Nysæther fra i-team Norway med en i-Mop Lite.
  • Fra i-team kommer den nye i-Drive, en sitte-på 60 cm gulvvaske­maskin med en imop Lite bakpå. Den vil også kunne leveres som robot fremover.
  • Fra LionsBot kommer enten gulvvaske­roboten LeoMop eller LeoScrub. Sistnevnte kommer nå også i en LowNoise-versjon. Enhver skrubber avgir jo litt lyd, men her er støyen senket med hele 12 desibel, fra 78 til 64 dB målt på to meters avstand.
  • Fra LionsBot kommer RexKey, en stor robot med 140 liters rentvanns­tank, 150 liters skittenvanns­tank og bøste­trykk som kan varieres fra 40 til 80 kg. Den har sylinder­børste med tray foran og dobbelt skurehode bak.
  • Fra LionsBot kommer CubScrub, en robot som lager kartet selv og kommer med dokking­stasjon som standard. Den kjører i flere etasjer hvis heisen kan kommunisere. Den har tanker på 22 og 24 liter og skal være en god del billigere enn andre roboter.
  • Fra Gaussian Robotics kommer enten EcoBot 50 eller EcoBot 75. Begge robotene ble lansert for flere år tilbake, men de oppgraderes stadig, og har trolig ikke vært så mye å se i Norge før.

i-team Norway er for øvrig et (relativt) nytt selskap som er skilt ut fra BOSS Europe. Dette selskapet er co-partner for i-Team og norsk importør av i-Teams-produktene. Salget i Norge vil foregå gjennom flere forhandlere.

.

Tor Hovland fra BOSS Europe i ferd med å skipe ut en LeoScrub robot, tilsvarende den som vil bli å se under Bygg Ren Verdi.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS