Tender­care SafeDon skal gi mindre berøring av hanske og hanske­boks, og redusere risikoen for smitte­spredning.

Hygienisk dispenser for hansker

Norengros stiller under Bygg Ren Verdi med bl.a. en ny dispenser som avleverer hansker nesten uten berøring, og en miljø­vennlig kjemiserie.

Publisert

I følge Norengros er Tender­care SafeDon et hygiene­system som dispenserer kun én og én hanske av gangen og med mansjetten først. Det skal gi mindre berøring av hanske og hanske­boks, og redusere risikoen for kontaminering og smitte­spredning.

Norengros melder også at Tendercare renholds­produkter bytter navn til Pure. Over 50 produkter fordelt på ni kategorier skal få det nye navnet. Bakgrunnen for navne­skiftet er å rendyrke egen­skapene til produktene, som skal være Svanemerkede, resirkuler­bare og miljø­vennlige så langt det lar seg gjøre. Mange av dem vil bli å se på båt-messen.

Selskapet stiller ellers med en rekke andre produkter under messen, både egne merke­varer og andres.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS