Bygg Ren Verdi 2021 avholdes om bord på Color Lines ferje Oslo-Kiel 9.-11. november 2021. Påmeldingsfrist 20. september.
Bygg Ren Verdi 2021 avholdes om bord på Color Lines ferje Oslo-Kiel 9.-11. november 2021. Påmeldingsfrist 20. september.

Det fylles opp av utstillere til BRV

Renhold­produkters Leverandør­forening melder at det begynner å bli mange påmeldte utstillere til årets Bygg Ren Verdi. Det er ennå plass til noen flere, men her er det først til mølla.

Publisert

– Dette er en unik mulighet til å nå mange sluttkunder etter en lang periode uten kundebesøk og messer. Vi ser virkelig frem til å treffe kolleger, konkurrenter og sluttkunder, sier Hege Sarre-Hammer, som er styreleder i RELE.

Her kan du kontakte RELE ang. utstillerplass

Konferansen og messen Bygg Ren Verdi arrangeres på ferja Oslo-Kiel 9.-11. november 2021. Og de største leverandørene hos RELE er selvfølgelig med.

– Spørsmålet er om andre tør å la være å melde seg på, sier hun!

Besøk Bygg Ren Verdis nettside - påmeldingsfrist 20/9

Mange nyheter

Etter halvannet år der messer og kundebesøk har vært så og si fraværende, er det nå mange som har nye produkter og løsninger å vise fram.

– Som leder av RELE har jeg allerede fått meldt om spesielle ønsker fra flere leverandører. I tillegg har Lilleborg spennende ting på gang, som sikkert resten av våre konkurrenter.

(Sarre-Hammer er for ordens skyld Key Account Manager i Lilleborg.)

Godt med tid

Det er satt av to timer til leverandør­messe på avreise­dagen 9. november 2021, og nesten tre under hjemreisen den 10. (hjemkomst den 11.).

Som under tidligere BRV-er blir det servering av enkel mat og drikke, så her er det duket for både gode diskusjoner og godt faglig påfyll.

Konferansen og messen Bygg Ren Verdi 2021 arrangeres av Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE), Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR), bransje­foreningen Drift & Service i NHO Service og Handel og Renholdsnytt.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS