Geir Aker - bedre kjent som Fenriken i Kompani Lauritzen på TV2 - kommer til Bygg Ren Verdi for å snakke om tydelighet i lederrollen.

Fenriken kommer til Bygg Ren Verdi

Kryss av 9.-11. november i kalenderen først som sist. Da er det endelig klart for konferansen Bygg Ren Verdi igjen – og Fenriken kommer for å snakke om tydelighet i lederrollen og hva klar kommunikasjon kan bidra til.

Publisert

Det er nok mange som har sett frem til dagen hvor bransjen kan samles igjen. Nå er datoen satt, og den populære konferansen Bygg Ren Verdi kaster loss 9. til 11. november – og arrangeres tradisjonen tro på Kiel-ferja.

– Hovedkomiteen er godt i gang med planleggingen, og vi kan allerede nå love et spennende og aktuelt program, med dyktige foredragsholdere. Vi har fått tilbakemeldinger om at folk gleder seg til å møtes igjen til faglig og sosialt utbytte, og ikke minst messe, om bord på Kiel-ferja, sier Hege Wilsbeck, leder i NFSR, som sammen med Rele, NHO Service og Handel og Renholdsnytt står som arrangør av konferansen som favner hele bransjen.

Wilsbeck forteller at de vil åpne for påmeldinger i juni, og hun forventer stor oppslutning om den fjerde utgaven av Bygg Ren Verdi.

– For mange er Bygg Ren Verdi årets happening, hvor vi går sammen om utvikling, kunnskapsdeling og et felles løft. Konferansen er bransjens viktigste møteplass, og har som mål – som ved de tre foregående arrangementene i 2015, 2017 og 2019 – å samle rundt 400 deltakere fra offentlig og privat sektor, sier Wilsbeck.

Som tidligere år er det Rele som har ansvar for organiseringen av utstillermessen.

Hun vil ikke røpe for mye av programmet foreløpig, men kan fortelle at bransjen og arbeidslivet etter pandemien vil stå sentralt. Den erfarne foredragsholderen Christian Eek-Jensen er hyret inn som konferansier og foredragsholder, mens den TV-aktuelle og populære fenriken fra Kompani Lauritzen, Geir Aker har gitt et tydelig JA til å snakke om tydelighet i lederrollen og hva klar kommunikasjon kan bidra til. Aker fikk nylig publikumsprisen under Gullrute-tildelingen.

– Programmet er ennå ikke fulltegnet, og vi jobber med flere spennende foredragsholdere. Jeg tror årets program vil bli det beste vi har hatt, og vi håper å ha det meste klart før ferien, sier Wilsbeck.

Gå inn på www.byggrenverdi.no for å lese mer om konferansen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS