Visshet om at hyppig berørte flater rengjøres ofte, er blant det som skaper økt trygghet hos allmennheten.

70% vil ha mer renhold

Det er først og fremst kollektiv­trafikk, kjøpe­sentra og mat­butikker som allmenn­heten opplever som smitte­utrygge, viser svensk under­søkelse.

Publisert

Sju av ti ønsker å se mer renhold og desinfisering utenfor hjemmet fremover. Bare 12 prosent opplever matbutikker som meget trygge med tanke på smitte, skriver renholds­bladet Rent och Facility Nordic.

To av tre mener dessuten at økt vekktørking og desinfisering av gjenstander som berøres ofte, som håndtak, vil få dem til å føle seg tryggere utenfor hjemmet.

Det er Axiom Insight som i tidsrommet 26. januar til 1. februar 2021 utførte undersøkelsen på oppdrag av den svenske arbeidsgiver­foreningen Almega Serviceföretagen.

I en annen del av undersøkelsen er medlems­bedriftene i Almega spurt. Her anser fire av ti at deres kunder har ingen eller liten kunnskap om hvordan renhold og sanering kan minste smitte­spredningen av Covid-19.

Kilde: Sju av tio vill ha mer städning

https://www.cleannet.se/article/view/780483/sju_av_tio_vill_ha_mer_stadning

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS