Visshet om at hyppig berørte flater rengjøres ofte, er blant det som skaper økt trygghet hos allmennheten.
Visshet om at hyppig berørte flater rengjøres ofte, er blant det som skaper økt trygghet hos allmennheten.

70% vil ha mer renhold

Det er først og fremst kollektiv­trafikk, kjøpe­sentra og mat­butikker som allmenn­heten opplever som smitte­utrygge, viser svensk under­søkelse.

Publisert

Sju av ti ønsker å se mer renhold og desinfisering utenfor hjemmet fremover. Bare 12 prosent opplever matbutikker som meget trygge med tanke på smitte, skriver renholds­bladet Rent och Facility Nordic.

To av tre mener dessuten at økt vekktørking og desinfisering av gjenstander som berøres ofte, som håndtak, vil få dem til å føle seg tryggere utenfor hjemmet.

Det er Axiom Insight som i tidsrommet 26. januar til 1. februar 2021 utførte undersøkelsen på oppdrag av den svenske arbeidsgiver­foreningen Almega Serviceföretagen.

I en annen del av undersøkelsen er medlems­bedriftene i Almega spurt. Her anser fire av ti at deres kunder har ingen eller liten kunnskap om hvordan renhold og sanering kan minste smitte­spredningen av Covid-19.

Kilde: Sju av tio vill ha mer städning

https://www.cleannet.se/article/view/780483/sju_av_tio_vill_ha_mer_stadning

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS