Elise Mutch Strøm er tildelt Fagforbundets pris «Årets renholder 2020».

Årets renholder i Fagforbundet

Fagforbundet har i dag utdelt prisen «Årets renholder 2020» til Elise Mutch Strøm ved Sykehuset Østfold Kalnes.

Publisert
Fra tildelingen

Blant kriteriene som ligger til grunn for tildelingen av prisen «Årets renholder», er at kandidaten er er opptatt av faglig kvalitet og utvikling i renholdstjenesten, er en lagspiller/motivator for sine kolleger, bidrar til et godt arbeidsmiljø og er engasjert i fagforeningsarbeid og i samfunn.

Ifølge Olav Strømmen, rådgiver i Fagforbundet, var det ialt 172 innsendte forslag.

Prisen på 5000 kr til et faglig/sosialt arrangement overrekkes vinneren av kåringen, vanligvis på Renholdernes dag, som i 2020 var mandag 7. desember. I 2020 førte imidlertid omstendighetene rundt Covid-19 til at utdelingen ble utsatt til 12. januar 2021.

Prisutdelingen foregikk dels fysisk og dels over nettet.

Elise Mutch Strøm er plasstillitsvalgt på renhold på Sykehuset Østfold Kalnes og aktiv med å informere andre renholdere om muligheten til å ta fagbrev som renholdsoperatør og om hvilken hjelp Fagforbundet kan bistå med i denne perioden. Hun omtales som visjonær når hun fremsnakker yrket renholder, jobber aktivt for å få til bedre lønnsbetingelser, avholder medlemsmøter, engasjerer seg i språkkurs i det multinasjonale miljøet hun befinner seg i, og mye annet.

Vi gratulerer!

Elise Mutch Strøm har tidligere vært omtalt i Fagbladet, se artikkelen:

https://fagbladet.no/nyheter/elise-26-far-som-renholder-ofte-sporsmal-om-hvorfor-hun-ikke-vil-begynne-pa-en-ordentlig-utdannelse-6.91.712879.f788465bde

.

.

Info om prisen

Årets renholder er en kåring som har blitt populær, og som synliggjør faget og yrket på en god måte. Prisen for «Årets renholder» deles ut til en person som i løpet av foregående år har ytt en spesiell innsats for renholdsfaget, sine kolleger og kvalitetsutvikling av renholdstjenesten, og som samtidig er samfunnsengasjert og inkluderende.

Kilde: Fagforbundet

https://www.fagforbundet.no/.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS