NVK har godkjent seks nye vaskerier

Nye vaskerier med NVK-godkjenning

Norske Vaskeriers Kvalitets­tilsyn har godkjent vaskeriene AllVekst, Mitra avd. Senjahopen, Vekst Oppdal, Modum ASVO, Sølve og Elis Norge avd. Volda etter streng kvalitets­standard

Publisert

NVK opplyser at følgende vaskerier tilfreds­stiller deres krav i Teknisk Protokoll og er godkjent som medlems­vaskerier i 2021:

  • AllVekst

  • Mitra avd. Senjahopen

  • Vekst Oppdal

  • Modum ASVO

  • Sølve

  • Elis Norge avd. Volda

NVK har pr.16.12.2021 71 godkjente medlems­vaskerier og 14 prøve­medlemmer. For å bli godkjent medlems­vaskeri må prøve­medlemmene tilfreds­stille alle krav i Teknisk Protokoll.

Kilde: Flere nye medlemsvaskerier i 2021 (ekstern link til NVK)

.

Et kvalitetsstempel

NVK medvirker til at vaskeriene som sertifiseres har en standard som tilfreds­stiller markedets krav til vaskeri­bransjen, både kunnskaps­messig og drifts­messig.

Standarden er altså utarbeidet av bransjen selv, og lista ligger høyt.

Det er frivillig å la seg NVK-sertifisere.

.

NVK-sertifisering

Når det benyttes et vaskeri som er sertifisert av NVK har kunden en garanti for at tøyet blir levert tilbake korrekt behandlet, hygienisk rent og i god stand.

.

Særskilte næringer

Det er spesielt viktig å sikre at vaskeriene leverer hygienisk rent tøy til helse­institusjoner, næringsmiddel­industrien og hotell- og restaurant­bransjen.

Vaskerier som behandler tekstiler til helse­institusjoner er pålagt å følge bransje­standarden «Smittevern for vaskerier som behandler tekstiler til helse­institusjoner».

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS