I en ny film påpeker NHO Service og Handel renholdernes betydning for samfunnet. Filmen kan også brukes som utgangspunkt for interne diskusjoner i organisasjonen.

Ny film fremsnakker renholdsyrket

Renholds­bransjens innsats under Covid-19 er stor, sentral og helt uvurderlig. Flere har fått øynene opp for bransjens bidrag til et trygt samfunn og til verdi­skapingen i landet.

Publisert

For å bygge videre oppunder dette omdømmeløftet – og for å kommentere det fra bransjens egen side – ble det besluttet å produsere filmen: Renholds­bransjens bidrag under Covid-19.

Det melder Ingeborg Malterud, som er Fagsjef for Renhold og fasilitets­tjenester i Drift og Service, NHO Service og Handel.

Filmen inngår i kampanjen: «Om Norge: Mitt yrke under Covid-19». Kampanjen har en egen kanal på Youtube, filmer fra ulike yrkesgrupper frontes i sosiale medier og NRK Skole har visningsrett. Malterud skriver at NHO SH vil bruke filmene i påvirknings­arbeidet på vegne av bransjen, der dette er nyttig.

Filmen er produsert av Adalia AS med støtte fra NHO Service og Handel.

Det er også mulig å lage egen lokal bedriftsramme rundt filmen, for eksempel ved å stimulere til diskusjoner rundt temaer som:

  • Renholdernes bidrag under Covid-19
  • Bransjens bidrag til trygt og åpent samfunn
  • Renholdernes/bedriftenes bidrag som jobbskapere
  • Bidrag til verdiskaping og kompetanseheving
  • Lokalt næringsliv og felles kamp mot pandemien

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS