Christian Dahl inntar stillingen «Head of Customer Experience» i Coor.
Christian Dahl inntar stillingen «Head of Customer Experience» i Coor.

Kunde­opplevelse i sentrum

Coor oppretter en ny stilling i topp­leder­gruppen, «Head of Customer Experience», for å signalisere at de tar kunde­opplevelse på alvor.

Publisert

Det er Christian Dahl, tidligere Innovation Manager, som inntar rollen.

Selskapet skriver i en presse­melding at det i dag foregår store og viktige endringer i samfunnet og på arbeids­plassen. Dette påvirker og skaper nye kundebehov for Facility Management-tjenester.

Mer samhandling

Både etter­spørselen i dag og i spådd fremtid indikerer at arbeids­plassen i større grad bør tilrettelegges for økt samhandling, sosialisering og kultur­bygging.

«For å svare opp markeds­endringene og forsterke Coors konkurranse­kraft, har vi opprettet denne nye stillingen og jeg er veldig fornøyd med å ha fått inn Christian Dahl i rollen», sier Nikolai Utheim, admini­strerende direktør i Coor Norge.

«Christian har et brennende engasjement for temaet og vil være en viktig pådriver for å realisere de ambisjonene vi har innen kunde­opplevelser i årene foran oss», fortsetter Utheim.

Spennende fremover

«Vi står overfor en veldig spennende periode der samfunnet og kontorene åpner opp. Vi i Coor skal være med på å definere hvordan arbeids­plassen skal oppleves i tråd med visjonen vår», forteller Christian Dahl.

«Arbeids­plassen skal være et sted folk møtes for å bygge nettverk, jobbe, ha det hyggelig, samt bli inspirert til å skape en bedre fremtid. Våre kunder skal oppleve at de kan fokusere fullt ut på sin virksomhet, og at vi tar oss av resten».

Kilde: Coor setter kundeopplevelse i sentrum

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS