Styreleder Cecilie Rochstad og Daglig leder Johnny Haugland i REN Fordel.

Ren Fordel inngår sam­arbeid med Skovly

REN Fordel og Skovly‐Gruppen AS har inngått et lang­siktig sam­arbeid for det norske renholds­markedet, med facility og eiendoms­service / FDV i fokus.

Publisert

Avtalen omfatter kurs‐ og kompetanse­utvikling innenfor renholds­produkter, hygiene, safety, kontor og food service, der partene skal jobbe sammen om faglig utvikling, seminarer og bransje­løsninger, frem­kommer i en presse­melding fra de to virksomhetene.

REN Fordel er en nærings‐ og interesse­organisasjon som ble stiftet den 15. sept. 2018. Målet er å være et støttende organ og nettverk som tilbyr rådgivning, medlems­fordeler, forsikrings­ordninger og drifts­avtaler.

Skovly‐Gruppen AS er en lands­dekkende storbruker­grossist. Selskapet tilbyr kurs, rådgivning og faglig støtte fra Skovly‐Akademiet, til renholdere, service­arbeidere, drifts­personell og bedrifts­eiere.

I presse­meldingen fremhever de to virksomhetene: «Vi har en felles ambisjon om å løfte faglig kompetanse og finne gode samarbeids­former som skaper fremtids­rettet utvikling i en svært viktig og samfunns­kritisk bransje».

Kilde: Pressemelding fra REN Fordel

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS