AnnaCarin Grandin er adm.dir. i det nordiske FM-konsernet Coor.
AnnaCarin Grandin er adm.dir. i det nordiske FM-konsernet Coor.

Coor kjøper Inspira

Det nordiske Coor-konsernet har inngått avtale om å kjøpe den svenske renholds­bedriften Inspira, som har rundt 1400 ansatte.

Publisert

– Ervervet av Inspira styrker vår geografiske dekning og selskapet passer godt inn Coors vekststrategi. Det er et veldrevet familie­selskap med høy kunde­lojalitet og med en lang historikk for kvalitet og lønnsomhet. Vi ser virkelig fram mot å ønske velkommen til nye og kompetente medarbeidere til Coor, kommenterer AnnaCarin Grandin, som er adm.dir. og konsernsjef i Coor.

– Jeg er meget glad for at Inspira får en ny eier i Coor, som jeg er overbevist om kommer til å fortsette å utvikle virksom­heten med fokus på medarbeidere og kunder, sier Joakim Markovits, adm.dir. og hovedeier i Inspira.

Inspira ble etablert i 1994 og tilbyr hoved­sakelig renholds- og arbeidsplass­tjenester Det har en årlig omsetning på ca. SEK 700 millioner. Coor kjøper selskapet for SEK 380 millioner kroner.

Oppkjøpet avhenger av godkjenning fra det svenske konkurranse­tilsynet, og Coor regner med at kjøpet fullføres i 4. kvartal 2021.

Kilder:

Coor acquires Inspira (ekstern link til Coor)

Inspira blir en del av Coor (ekstern link til Inspira)

Empty article - Title

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS