Har du lyst til å få besøk av de regionale verne­ombudene i perioden 15.-18. juni 2021 for å feire den inter­nasjonale renholder­dagen?

Vil du ha RVO-ene på besøk for å feire Renholdernes dag?

De regionale verne­ombudene vil gjerne få besøke renholdere og renholds­bedrifter i perioden 15.-18. juni 2021 for å feire den inter­nasjonale renholder­dagen. Ønsker du å få besøk, så ta kontakt med dem!

Som tidligere år, vil RVO renhold også i år markere den internasjonale renholdernes dag tirsdag 15. juni. I år har de like godt planlagt en kampanjeuke for å feire dagen, nemlig 15.-18. juni 2021 (uke 24).

RVO-ene har planer om å besøke flest mulig renholdere og renholds­bedrifter på arbeidsplassen denne uken og gjøre litt ekstra stas på dem.

Dette er imidlertid besøk de må avtale på forhånd, og vi i Renholdsnytt.no vil selvsagt hjelpe dem å nå ut til flest mulig renholdere og renholds­bedrifter. De regionale verne­ombudene dekker store deler av landet. Så hvis du har lyst til å få besøk, ta kontakt med RVO-ene på lenke nederst!

Noe av det de vil informere om på renholdernes dag er arbeids­relaterte muskel- og skjelettplager. Mer info og nyttige lenker får du her (lenke til grafisk plansje hos RVO-ene).

Som kjent har vi i Norge over tjue års tradisjon i å feire Renholderens dag, som er første mandag i desember. I tillegg finnes en internasjonal variant, som seiler opp nå midt i juni. I Norge er vi aller mest vant med å ferie den i desember, men hvorfor ikke feire begge?

Monja Kristin Lunde hos RVO-ene kan nemlig opplyse at de regionale verne­ombudene pleier å feire både i juni og desember.

Noen steder vil feiringen skje i samarbeid med Norsk Arbeidsmands­forbund.

Mer om RVO-enes markering av renholdernes dag 2021, finner du på RVO-enes nettside. Der finner du også kontaktinfo.

https://rvofond.no/hrr/nyheter/blog-post/internasjonal-dag-for-renholdere-tirsdag-15-juni-2021

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS