NFSRs generalforsamling avsluttes torsdag 22. april 2021 kl. 09.00.

Husk frist for NFSRs årsmøte 22/4

Årsmøtet i Norsk Forening for Service og Renhold er i gang og avholdes denne gang digitalt via OBOS' løsning Digitale Årsmøter.

Publisert

Alle medlemmer skal ha fått melding via mobil­nummer, og de har tilgang fram til 22. april kl. 09.00.

Blant sakene er valg av nytt styre, godkjenning av regnskap for 2020 og godkjenning av budsjett og aktivitets­plan for 2021.

Arrangementer

Fra styrets årsrapport kan vi blant annet lese at foreningens møte­virksomhet, forståelig nok, ble påvirket av pandemien.

Som kjent var det planlagt en fysisk Årskonferanse i Bergen på våren, men denne måtte avlyses. Til gjengjeld ble det arrangert en Digital­konferanse i samarbeid med Datec 14. oktober, som hadde hele 1100 deltakere.

Det var ellers planlagt en markering av foreningens 10-årsjubileum i 2020, men denne måtte utsettes på grunn av Covid -19.

Fondstildelinger

NFSR har flere fond som medlemmene kan søke om midler fra. Det var ingen søknader til Signe Sennaruds fond, mens det ble innvilget to søknader til Kompetansefondet.

Årets Servicehelt

i 2020 ble Renate Haugland fra Coor.

.

Les mer hos Norsk Forening for Service og Renhold

https://www.nfsr.no/kopi-av-arskonferanse-2020

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS