Gravenhorst har tidligere vært konsernsjef for ISS, og blir nå styreleder i SSG Group.

Jeff Graven­horst blir styre­leder i SSG

Den tidligere toppsjefen i ISS-konsernet begynner som styre­leder i skade­sanerings­selskapet SSG Group.

Publisert

– Vi er svært glade for å kunne ønske Jeff Gravenhorst velkommen til SSG, og vi ser fram til å trekke på hans brede erfaring og dype innsikt i bransjen, sier Rune Lillie Gornitzka, som er nestleder i SSGs styre.

Selv om Gravenhorst gikk av som toppsjef for nesten 400 000 ansatte i ISS i 2020, har han fortsatt verv som styreleder i blant annet Rambøll, NGO Human Practice Foundation og Moment – og nå altså SSG.

Gravenhorst begynte i ISS i 2002. Før dette ledet han ALTO Europe, som produserer rengjørings­utstyr og i dag er en del av Nilfisk, og var finan­sdirektør i Wittenborg UK Ltd, som produserte salgs­automater.

SSG Group ble etablert i Danmark i 1993 og har siden 2012 vært lands­dekkende i Danmark, Norge og Sverige. Konsernet har nesten 1000 ansatte og tilbyr tjenester innenfor skade­sanering, eiendoms­service, industri­service og sanering / desinfisering.

Kilde: Jeff Gravenhorst appointed chairman of SSG

https://ssgnorge.no/jeff-gravenhorst-appointed-chairman-of-ssg/

.

Les også: Jeff Gravenhorst pensjonerer seg etter ti år som toppsjef i ISS-konsernet (20/5-2020)

https://renholdsnytt.no/2020-bransjenytt-iss/iss-far-ny-toppsjef/607856

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS