Premiene er en påskjønnelse fra NHO Service og Handel til fortrinnsvis medlemsbedrifter og -personer.

NHOSH vil ha tips til priser

NHO Service og Handel ønsker forslag til sine priser «Årets Service- og handelsbedrift 2020» og «Årets Talsperson 2020».

Publisert

Forslagene må være kommet inn senest 14. oktober. Se link nederst.

Kriterier

«Årets Service- og handelsbedrift» deles ut til en medlemsbedrift i NHO Service og Handel som har utmerket seg siden forrige generalforsamling ved særlig god kvalitet i sine leveranser, ved innovativt arbeid, ved å være en god arbeidsgiver eller ved sin samfunnsnyttige innsats.

«Årets Talsperson» deles ut til en enkeltperson som fortrinnsvis representerer / er ansatt i en av medlemsbedriftene til NHO Service og Handel. Prisen kan ikke deles ut til ansatte i NHO Service og Handel.

Nominasjon

Ledere eller ansatte i bedrifter som er medlem av NHO Service og Handel, eller ansatte i NHO Service og Handel / NHO, oppfordres til å sende inn begrunnede forslag til kandidater på bedrifter eller personer.

Prisene deles ut av NHO Service og Handel hvert år i tilknytning til Generalforsamlingen under festmiddagen som i år er den 29. oktober på Clarion Hotel The Hub, i Oslo.

Kilde: Hvem er årets beste bedrift?

https://www.nhosh.no/om-oss/om-oss--artikler/fortjener-a-vinne/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS