Kompetanse Norge melder at prøveresultatene for blant annet norskprøvene, nå blir tilgjengelige digitalt.
Kompetanse Norge melder at prøveresultatene for blant annet norskprøvene, nå blir tilgjengelige digitalt.

Norskprøven får digi­talt prøve­bevis

Prøve­resultatene for norsk­prøvene og prøver i samfunns­kunnskap, inkludert Statsborger­prøven blir til­gjengelige via Vitnemåls­portalen.

Publisert

Kandidater som har tatt avsluttende prøve i norsk og samfunnskunnskap, samt Statsborgerprøven via Kompetanse Norges prøvesystem, vil kunne se og dele sine prøveresultater digitalt gjennom Vitnemålsportalen.

Dette er for kandidater som er registrert med fødselsnummer i Kompetanse Norges prøvesystem og som har FEIDE og/eller ID-porten (MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass på mobil, og/eller Comfides).

Alle som har ID-porten kan logge inn og se oppdaterte resultater. Via Vitnemålsportalen kan kandidater dele de resultatene man selv velger, med arbeidsgivere og andre relevante personer ved hjelp av en lenke. Det betyr at kandidatene ikke lenger trenger prøvebevis for å dele sine gyldige resultater med andre.

Kilde: Norskprøven, samfunnskunnskapsprøven, og Statsborgerprøven får digitale prøvebevis!

https://www.kompetansenorge.no/nyheter/norskproven-samfunnskunnskapsproven-og-statsborgerproven-far-digitale-provebevis/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS