Konferansen avholdes 23.-24. september 2020 på Clarion Hotel Oslo. Den vil også gå som webinar.

Jobb smartere er åpen for påmelding

Historiens grønneste «Jobb smartere» er åpnet for påmelding. Sikre deg plass på drifts- og renholds­leder­konferansen 23-24/9, oppfordrer Norsk Kommunal­teknisk Forening.

Publisert

Blir 2020 et vendepunkt innen kommunal eiendomsforvaltning? Hva skjedde da hele Norge stengte den 12. mars? Har vi kommet styrket ut av krisen? Kommunenes tjenestebehov eksploderer. Hvordan bruke eiendom som innsatsfaktor innenfor stadig trangere rammer?

NKF bygg og eiendom er landets ledende nettverk innenfor offentlig bygg- og eiendomsforvaltning. På «Jobb smartere» møtes ledere med felles mål og utfordringer innenfor drift, renhold og byggeprosjekt, skriver NKF.

Konferansen avholdes onsdag-torsdag 23.-24. september 2020 på Clarion Hotel Oslo. Den vil også gå som webinar, slik at det blir mulig med fullverdig deltakelse uten å være fysisk tilstede.

Årets «Jobb smartere» blir dermed historiens første virtuelle, og med det også grønnere enn noen gang tidligere. De siste månedene har fått de fleste av oss til å ta i bruk digitale verktøy i et helt annet omfang enn vi har gjort tidligere. Ikke minst har vi erfart hvor nyttig, praktisk og funksjonelt det er å delta både i møter, kurs og seminarer i form av videomøter, skriver NKF.

Påmeldingsfrist 23. august. «Early bird»-rabatt før 1. juli. For ytterligere informasjon og påmelding:

https://www.kommunalteknikk.no/historiens-groenneste-jobb-smartere-er-aapnet-for-paamelding-sikre-deg-plass.6283527-161004.html

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS