Den inter­nasjonale renholds­messen Interclean er nå forskjøvet til 3.-6. november 2020 pga. koronakrisen. De opprinnelige datoene var 12.-15. mai.

Nye datoer for Interclean

Arrangøren RAI Amsterdam har sluppet nye datoer for renholds­messen Interclean 2020: 3.-6. november 2020.

Messen var opprinnelig lagt til 12.-15 mai 2020, men for en ukes tid tilbake kom det ikke uventet melding om at dette ble kansellert pga. utbredelsen av luftveis­infeksjonen Covid-19.

– Med de mange messene som nå er blitt flyttet til andre halvår 2020, er vi veldig glad for at RAI Amsterdam har fått de best mulige datoene for Interclean 2020, sier Rob den Hertog, som er direktør for Interclean.

Interclean

ble etablert i Amsterdam i 1967. Den organiseres av RAI Amsterdam. Messen omfatter produkter og metoder for å håndtere et bredt spekter av utfordringer i den profesjonelle renholds­bransjen. Interclean 2020 vil bli verdens største profesjonelle renholds- og hygiene­begivenhet og gå av stabelen 3.-6. november 2020. Mer info:

https://www.intercleanshow.com/

– Datoene er ikke bare valgt ut fra tilgjengeligheten av utstillingsplass, men også tilgjengelige hoteller, noe som er nødvendig for en internasjonal begivenhet som Interlcean.

– Med de nye datoene har vi sikret at du vil kunne besøke alle de opprinnelige store utstillerne. Vi tror sterkt på at det å bringe sammen de største utstillerne, og andre, vil være nyttig for de besøkende. Denne troen er basert på de mange varmende tilbakemeldingene vi har fått siden vi annonserte utsettelsen, skriver Interclean i en pressemelding.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS