NFSRs års­konferanse 18..-20. mars utsettes til høsten 2020 pga. de siste dagers utvikling av luftveis­infeksjonen Covid-19.

NFSRs års­konferanse utsettes pga. korona­virus

Norsk Forening for Service og Renhold har fulgt Folke­helse­instituttets råd tett de siste dagene, og besluttet å utsette konferansen som skulle gått av stabelen 18.-20. mars.

Styret i NFSR skriver følgende i en redegjørelse:

Situasjonen er uoversiktlig og endrer seg dag for dag. For å være på den sikre siden og delta i den nasjonale dugnaden for smitte­reduksjon, har vi besluttet å flytte konferansen til høsten 2020. Ny dato kommer i løpet av neste uke.

Alle påmeldinger blir stående og de som har avmeldt seg grunnet korona­virus og reise­forbud vil få tilbud om ny deltagelse.

Vi vil sende ut mer informasjon så snart alt praktisk er på plass, vi vil tilpasse høstens program til også inkludere smitte­vern og håndtering av pandemi­situasjoner.

Vi ber om forståelse i denne uforutsette situasjonen og ber om at dere lar påmelding bli stående slik at vi sammen kan løse dette på en best mulig måte, skriver styret i NFSR.

Se ellers NFSRs nettside: https://www.nfsr.no/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS