NFSRs års­konferanse går av stabelen 18. til 20. mars på et nyoppusset Hotel Norge. Påmeldings­frist 16. februar 2020. (Foto: teh)

NFSR inviterer til spennende konferanse

NFSR inviterer til årets renholds­konferanse, denne gangen i vakre Bergen på ny­oppussede Hotel Norge. Frist: 16/2.

Publisert
Fra årets program.

Årets konfransier blir Per Henrik Stenstrøm. Han er radio- og TV-program­leder med erfaring fra Dagsrevyen til Se og Hør. Per Henrik har stor suksess med sitt foredrag «Slik takler du idiotene på jobben». Han vil lose oss trygt gjennom konferansen i tillegg til å dele sin kunnskap om hvordan vi forteller den gode historien.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Årets konferanse har et mangfold av spennende temaer fra ledelse til faglige nyheter, i tillegg til en stor leverandør­messe som denne gangen blir en happening onsdag kveld med mat, musikk og drikke.

Det vil være tid til nettverks­bygging, messe­besøk og sosialt samvær.

OBS: Siste dato for påmelding til konferansen er 16. februar 2020. For å melde deg på, bruk påmeldings­skjema hos ProvisoEvent her. Her kan du lese programmet.

Omfattende program

I tillegg til en variert og spennende utstiller­messe, fest­middag med pris­utdeling, nettverks­bygging med mulighet for ulike aktiviteter og ikke minst NFSRs general­forsamling, står følgende foredrag på programmet:

 • Storytelling. Lær strategisk story­telling. Per Henrik Stenstrøm guider oss gjennom hvordan du begeistrer kunde og ansatte!
 • Slik leder du inn i fremtiden. Tove Gartland fra Assessit vil ta for seg hva som skal til for å lykkes som leder i tiden fremover.
 • Hvordan skape La dolce vita på en mang­foldig arbeids­plass? Pellegrino Riccardi betegnes som en av Norges fremste eksperter på kultur og kommunikasjon.
 • Mitt lederskap; Stå støtt når alt er i endring. Trygve Rønningen, kanal­direktør i TV2.
 • Reparasjon, gjen­vinning og gjenbruk skal lønne seg – sirkulær økonomi i praksis. Eva Britt Isager, klimasjef i Bergen kommune.
 • Hvordan jobbe Miljø Smart. Per Gundersen, adm.dir. i Maske­gruppen, deler sin målsetning for bære­krafting utvkling og sitt engasjement i etisk handel.
 • Teknologi, har den tatt over? Realiteten er at de aller aller fleste av oss er ikke så forferdelig opptatt av tekno­logien i seg selv, mener Eirik Norman Hansen, ekspert på digitalisering og teknologi.
 • Hvordan blir neste generasjon renholdere? Brede Edvardsen, nest­leder Norsk Arbeidsmands­forbund.
 • Fremtidens renholds­bransje. Anne Jensen, direktør renhold, NHO Handel og Service.
 • Hva var starten på NFSR – Litt om vår historie. Kjersti Godøy, æresmedlem NFSR.
 • Medlemsmøte NFSR – Faget i fokus. Åpent medlems­møte der vi diskuterer foreningens fremtid.
 • Renholdsnyheter: Omstarten av studie­tilbudet i FM ved OsloMet, N3Zones og erfaringer fra IOT. Boss Europe om robotisert renhold. Datec om fremtidens sensor­teknologi.
 • Stor leverandør­messe med musikalsk innslag, mat og drikke.
 • Tid for nyheter, nettverks­bygging og hyggelig samvær.

Fullt program finner du på NFSRs nettside
https://www.nfsr.no/

Bilder fra det nyoppussede Hotel Norge i Bergen
https://www.scandichotels.no/hotell/norge/bergen/hotel-norge-by-scandic/galleri?carousel=true#image-1

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS