Konferansen avholdes 14. oktober 2020. Det er mulig med fullverdig deltakelse uten å være fysisk tilstede.

Nye navn til konferanse + utsetter festmiddag

Digital­konferansen fra Datec og NFSR annonserer innlegg fra Linda Hofstad Helleland og Raymond Johansen. Samtidig utsettes NFSRs etter­følgende fest­middag av hensyn til smittevern.

Publisert

De to arrangørene melder at de har gleden av å presentere Distrikts- og digitaliserings­minister Linda Hofstad Helleland og Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen til Renholds­bransjens live digital­konferanse den 14. oktober.

Påmeldingsfrist til konferansen er 12. oktober:

https://events.provisoevent.no/datecas/events/dk20nfsr-digitalkonferanse-2020/register

Les også siste nytt om konferansen:

https://dk20.no/#sistenytt

Helleland

Distrikts- og digitaliserings­ministeren vil dele sine tanker om bruk av teknologi i renholds­bransjen, deriblant med utvidet bruk av IoT. Dette er et av punktene som blir belyst mere i innslaget fra Departementenes sikkerhets-og service­organisasjon (DSS).

Johansen

Byråden i Oslo vil både åpne konferansen og dele Oslo kommune sitt syn på hvordan man kan skape trygge arbeids­plasser i kommunen. Raymond Johansen har stått fjellstøtt i forhold til innføring av strenge kontrolltiltak, og har spennende innlegg vedrørende et viktig tema.

NFSR utsetter festmiddag

Etter konferansen skulle det vært avholdt jubileums­middag på Ekeberg for å feire at NFSR er ti år. Foreningen annonserer nå at at de har besluttet å flytte jubileums­middagen til april, dette grunnet smitte­retningslinjer i Oslo.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS