Retningslinjene skal ivareta smittesikkerhet både for bedrifter og ansatt. Det er også laget en brosjyre til kunder, som vil bli brukt ved oppdrag i hus og hjem.

Nye retnings­linjer for smitte­sikkerhet i skade­sanering

Den 29. juni 2020 kom en oppdatering av felles retningslinjer for smittesikkerhet for bedrifter og ansatte, samt av en brosjyre til kunder som brukes ved oppdrag i hus og hjem.

Bransjeutvalget for skadesanering i NHO Service og Handel har jobbet mye for å få fram en rekke problemstillinger knyttet til oppdragene skadesaneringsbedriftene gjennomfører.

Utvalget lanserer sammen med Finans Norge Forsikringsdrift og Norsk Takst helt nye og felles retningslinjer for smittesikkerhet for bedrifter og ansatt, samt en brosjyre til kundene som vil bli brukt ved oppdrag i hus og hjem.

Smittevernsretningslinjene er justert i tråd med FHIs anbefalinger, slik at de også skal kunne brukes i perioden framover inntil videre.

Flere detaljer, oversikt over endringene og retningslinjer fra skade- og takstbransjen, se:

Nye retningslinjer skadesanering

https://www.nhosh.no/bransjer/drift-og-service/skadesanering/2020/nye-rettninglinjer-skadesanering/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS