Behovet for rengjøring kan endre seg fra dag til dag, ikke nå minst under pandemien, og flere velger å pense over fra regelmessig til behovsstyrt renhold.

Flere velger behovsstyrt

Der de fleste tidligere valgte regel­messig renhold til faste tids­punkter, går nå flere og flere over til behovs­styrt renhold, erfarer Coor.

Publisert

Flere og flere går over til renhold som er tilpasset den individuelle bedriftens behov. Dette gjør renholdet mer effektivt, sparer kostnader, er miljøvennlig og øker kvaliteten på renholdet, ifølge FM-selskapet Coor.

Den mest tradisjonelle løsningen for renhold i bedrifter har vært et system med regelmessig renhold utført til beste tidspunkter og på bestemte dager. Dette kan f.eks. omfatte overflatevask, støvsuging og støvtørking av gulv, inngangspartiet, toaletter og arbeidsbord.

Fordi behovet for rengjøring kan endre seg fra uke til uke, mellom de ulike årstidene eller i forbindelse med spesielle aktiviteter, arrangementer og hyppigere kundebesøk eller møteaktivitet noen deler av året, anbefaler selskapet å få utarbeidet en skreddersydd og fleksibel renholdsplan tilpasset den spesifikke bedriften.

Kilde: Renhold med bedre kvalitet

https://www.coor.no/presserom/pressemeldinger/2020/renhold-med-bedre-kvalitet/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS