Ny styreleder i Ren Fordel

Cecilie Rochstad er valgt til ny styreleder i interesse­organisasjonen Ren Fordel.

Publisert

– Vi har stor tro på at vårt nye styre og vår nye styreleder sikter vi inn mot vekst for Ren Fordel, kompetanseøkning for bransjen og ikke minst at vi blir ett enda viktigere talerør for en bransje som er så samfunnskritisk, sier daglig leder Johnny Haugland.

Vi lever i en spesiell tid, og aldri har samfunnet vært mer avhengig av vår bransje for å fungere, opplyser interesse­organisasjonen.

– Vi skal sikre ramme­betingelser for morgendagens bedrifter. For å lykkes trenger vi høye felles målsettinger, og konkrete planer som tar våre selskaper frem i tet. Her skal Ren Fordel spille en avgjørende rolle, sier Cecilie Rochstad.

Hun jobber til daglig som prosjektleder i NAV med å produsere robot­teknologi for å automatisere saks­behandlingen for de sosiale søknad­sprosessene i NAV.

Ren Fordel er en interesse­organisasjon som jobber for å styrke de overordnede ramme­betingelsene for næringslivet innenfor renhold og eiendomsservice.

Mer info: Cecilie Rochstad tiltrådte denne uken stillingen som styreleder i Ren Fordel

https://renfordel.no/artikler/vi-onsker-cecilie-velkommen-som-ny-styreleder-i-ren-fordel

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS