Bjørn Herlofsen har vært med på å bygge opp skade­sanerings­selskapet Recover Nordic med over 2100 ansatte
Bjørn Herlofsen har vært med på å bygge opp skade­sanerings­selskapet Recover Nordic med over 2100 ansatte

Recovers konsern­sjef slutter

Bjørn Herlofsen har valgt å fratre som konsern­sjef etter over fem år i Recover Nordic.

Pressemelding fra Recover Nordic 17. april 2020:

Bjørn tiltrådte som konsernsjef i januar 2015 etter over 20 år i ulike lederroller i ISS. Under hans ledelse har Recover Nordic ekspandert til Sverige og Finland, inntatt markedet for miljøtjenester og gjennomført over 15 oppkjøp. Sammen med en sterk organisk vekst har dette ført til mer enn en dobling av selskapets inntekter.

– Jeg vil takke Bjørn for hans betydelige bidrag til Recover Nordic. Under Bjørns ledelse har Recover Nordic vesentlig styrket sin posisjon i det nordiske markedet for skadebegrensning og miljøtjenester. Selskapet har etablert seg som den foretrukne samarbeidspartneren for forsikringsselskaper i hele Skandinavia. Recover Nordic har strategisk utvidet tjenestetilbudet og befestet markedsledelsen ved å gå foran med å utvikle digitale og bærekraftige forretningsprosesser, sier styreleder i Recover Nordic, Tore Thorstensen.

– Jeg vil takke Recover Nordics ansatte, kunder, leverandører og samarbeidspartnere for det fruktbare samarbeidet vi har hatt de siste fem årene. Jeg ser frem til å følge selskapets videre suksess med å profesjonalisere skadebegrensnings- og miljøtjenestene i Norden ytterligere, sier Bjørn Herlofsen.

Konsernets finansdirektør, Finn Øistein Nordam, vil fungere som konsernsjef inntil Recover Nordic utnevner en ny Group CEO. Finn Øistein vil gå tilbake til stillingen som Group CFO når en ny konsernsjef er på plass. Finn Øistein Nordam begynte i Recover Nordic som Group CFO i mai 2014. Han har erfaring fra ulike senior økonomi- og lederstillinger i store, nordiske selskaper, som blant andre ABB og Kværner.

Om Recover Nordic

Recover Nordic er markedsleder i Norden innen skadebegrensning og miljøtjenester og leverer tjenester til forsikringsselskaper, næringsliv og forbrukere. Etter at Recover Nordic ble etablert som en frittstående virksomhet for seks år siden, har selskapet tredoblet inntektene. Recover er en nordisk aktør med nasjonal dekning i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Recover har mer enn 2100 ansatte fordelt på 104 avdelinger over hele Norden.

Kilde: Bjørn Herlofsen går av som konsernsjef

https://recover.no/artikler/bj%C3%B8rn-herlofsen-g%C3%A5r-av-som-konsernsjef

.

Les også vårt portrett av Bjørn Herlofsen i Renholdsnytt nr. 2/2020

Les også: Hektiske dager med smittevask (27/3-2020)

https://renholdsnytt.no/2020-bransjenytt-byggrenhold/hektiske-dager-med-smittevask/591571

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS