Liss Tunheim

Ny renholdsleder i Viken øst

Liss Jorunn Keet Tunheim er ansatt i Viken fylkeskommune.

Publisert

Liss Tunheim har jobbet innenfor renholdsfaget i snart 14 år og startet i sin tid i Lilleborg, der hun fikk muligheten til å følge fagbrevundervisningen, for å tilegne seg kunnskap om profesjonelt renhold. Hun har i tillegg til den siste jobben i Hako i flere år også reist rundt i Norge og holdt kurs om metoder, gulvtyper, gulvbehandling, ergonomi, pH, kjemi, motivasjon, mestring, teamarbeid og lederkurs som har gått gjennom Fagakademiet og Fagforbundet.

– Jeg er kjempeglad for å få Liss med på laget. Hun er en person som brenner for profesjonelt renhold og liker å jobbe sammen med mennesker. Hun er opptatt av at alle skal ha en meningsfylt og god dag på jobben, hun vil være med på å løfte den faglige kompetansen som Viken ønsker for framtiden, melder Rujira Coles, seksjonsleder for renholdsseksjonen i Viken eiendom.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS