Etter koronautbruddet stilte Vaskeritilsynet i bero å gå på uanmeldte besøk. Nå starter de opp igjen med dette.

Starter opp igjen med uanmeldte besøk

Norske Vaskeriers Kvalitets­tilsyn begynner igjen å utføre uanmeldte tilsyn hos sine medlems­vaskerier.

Publisert

– Vi har lagt bak oss en periode helt utenom det vanlige, der vi 13. mars innstilte all reiseaktivitet og all fokus var rettet mot håndteringen av koronaviruset, skriver NVK.

De er både imponert og stolt over det arbeidet medlemsvaskeriene har lagt ned de siste månedene.

NVK har de to siste månedene startet opp igjen med reiseaktivitet og gjennomført besøk og revisjoner som har vært avtalt på forhånd. De har utarbeidet egne retningslinjer for å ivareta smittevernet ved våre besøk.

Tiden er nå inne for å kunne gjennomføre uanmeldte besøk og revisjoner igjen. NVK ber vaskeriene ta kontakt med dem om de har restriksjoner som gjør at dette ikke er mulig.

Kilde: Koronaviruset og reiseaktivitet – nå starter vi med uanmeldte besøk igjen

Nyhetsbrev 6/7-2020 fra Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn

.

Kvalitets­stempel

Norske Vaskeriers Kvalitets­tilsyn (NVK) er en uavhengig og ideell organisasjon som tilbyr sertifisering av vaskerier for å ivareta intern kontroll og å sikre produktenes kvalitet.

Vaskerier som velger å bli sertifisert av NVK er pålagt å oppfylle de til enhver tid gjeldende prosess­tekniske og hygieniske krav i deres bransje­standard Teknisk Protokoll.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS