ISS Facility Service jobber nå hardt sammen med kunder for å vurdere deres fremtidige behov. Selskapet har valgt å videreføre mange permitteringer, men er også nødt til å si opp et betydelig antall medarbeidere (arkivfoto).

ISS varsler om 1000 oppsigelser

ISS Facility Services er ennå ikke sikre på det nøyaktige antallet, men opplyser at «et betydelig antall ansatte» vil bli rammet av nedbemanning.

Publisert

Det er finans­nettstedet E24.no som i helgen meldte om nedbemanningen.

– Prosessen er ikke ferdigstilt og vi er ennå ikke helt sikre på det nøyaktige antallet vi må nedbemanne, men vi kan bekrefte at antallet dessverre vil være betydelig, skriver kommunikasjons­direktør Ronny Pettersen i en e-post til E24.

Han opplyser at alle tjeneste­områder i selskapet er berørt.

– I dialog med våre kunder, og basert på deres vurderinger av fremtidige behov, jobber vi hardt med å vurdere omfanget. Vi har valgt å videreføre permitteringer for flere medarbeidere, men dette er dessverre ikke en mulig løsning for alle, opplyser Pettersen overfor E24.

Kilde: ISS har varslet Nav om 1.000 oppsigelser

https://e24.no/naeringsliv/i/R993nd/iss-har-varslet-nav-om-1000-oppsigelser

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS