Elite fortsetter sin ambisjon med en rendyrket avdeling for Facility Management og har ansatt Øystein Andersen som ny driftsdirektør for FM.

Ny drifts­direktør for FM i Elite

Øystein Andersen blir ny drifts­direktør for Facility Manage­ment i Elite Service Partner AS. Han startet i en ny­opp­rettet stilling 1/9.

Publisert

Elite Service Partner AS skriver i en pressemelding at de fortsetter sin offensive vekstambisjon med en rendyrket avdeling for Facility Management, lokalisert ved hovedkontoret på Høvik rett utenfor Oslo.

Øystein Andersen har bakgrunn som innkjøpssjef i Rolls-Royce samt som Operations Director i selskapet Mitie, der oppgavene var eiendom og drift.

«Det er med stor ydmykhet jeg overtar stafettpinnen og bygger videre på det arbeidet som allerede er startet. Utvikling, stadig vekst og troen på at vi sammen alltid kan bli bedre er en stor motivasjonsfaktor. Jeg gleder meg til å få muligheten til å lede alle de flinke medarbeiderne i årene fremover, og gjøre mitt for at ESPs gode utvikling fortsetter», sier Øystein Andersen, påtroppende FM-leder.

«Vi er trygge på at Øystein vil lede og utvikle FM konseptet på en god måte. Øystein har unikt kundetekke, et klokt hode og gode vurderingsevner, et stort hjerte for sine kolleger og sin arbeidsplass», sier administrerende direktør Roger Tveide.

Kilde: Ansettelse av ny FM driftsdirektør

https://www.elite.as/ansettelse-av-ny-fm-driftsdirektor/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS