NSB Trafikkservice bytter navn til Agilia desember 2020, og vil fortsatt levere de samme tjenestene som tidligere.

NSB Trafikk­service blir Agilia

Vy-eide NSB Trafikk­service, som er Norges største togrenholds­selskap, byttet navn til Agilia 1. desember 2020.

Publisert

– Det er ikke lenger naturlig for oss å bruke «NSB» i navnet vårt. Derfor bytter vi navn fra NSB Trafikkservice til Agilia, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi ønsket oss et navn som representerer både hvem vi er i dag og hvem vi skal være i fremtiden. «Agil» betyr smidig, fremoverlent og tilpasningsdyktig. «Agile metoder» setter søkelys på mennesker som skaper, og det er det vi skal være.

Agilia bruker moderne teknologi for å desinfisere så vel togsett som kontor- og næringslokaler.

Fortsatt de «samme gamle»

Agilia skriver at selskapet fortsatt vil være det samme – de fremste ekspertene på renhold, desinfisering og graffitifjerning.

– Med vår kunnskap og dokumentasjon, samt de dyktige menneskene som jobber hos oss, skal alle våre kunder være sikre på at jobben blir gjort i henhold til deres forventninger. Vi skal skape rene og trygge rom der folk ferdes.

Rustet for fremtiden

Samtidig ønsker vi å ruste oss for fremtiden og være fleksible slik at vi kan møte den nye hverdagen til både eksisterende og nye kunder på en smidig måte. Vi skal være agile!

– Jeg har stor tro på fremtiden og jeg ser mange muligheter for oss. Jeg gleder meg til å ta fatt på videre utvikling av virksomheten som skal være med på å sikre oss alle arbeidsplasser i fremtiden, sier administrerende direktør Marianne Hillestad.

Kilde: Pressemelding fra Agilia

.

Agilia AS er i dag eid 100% av Vy Gruppen AS og rengjør ca. 70 000 tog per år. De har 270 ansatte og er lokalisert på 23 lokasjoner i Norge. I tillegg til renhold, utfører selskapet desinfisering, graffiti­fjerning og beskyttelse mot graffiti både for tog­operatører og andre bedrifter.

http://www.agilia.no

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS