NSB Trafikkservice bytter navn til Agilia desember 2020, og vil fortsatt levere de samme tjenestene som tidligere.
NSB Trafikkservice bytter navn til Agilia desember 2020, og vil fortsatt levere de samme tjenestene som tidligere.

NSB Trafikk­service blir Agilia

Vy-eide NSB Trafikk­service, som er Norges største togrenholds­selskap, byttet navn til Agilia 1. desember 2020.

Publisert

– Det er ikke lenger naturlig for oss å bruke «NSB» i navnet vårt. Derfor bytter vi navn fra NSB Trafikkservice til Agilia, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi ønsket oss et navn som representerer både hvem vi er i dag og hvem vi skal være i fremtiden. «Agil» betyr smidig, fremoverlent og tilpasningsdyktig. «Agile metoder» setter søkelys på mennesker som skaper, og det er det vi skal være.

Agilia bruker moderne teknologi for å desinfisere så vel togsett som kontor- og næringslokaler.
Agilia bruker moderne teknologi for å desinfisere så vel togsett som kontor- og næringslokaler.

Fortsatt de «samme gamle»

Agilia skriver at selskapet fortsatt vil være det samme – de fremste ekspertene på renhold, desinfisering og graffitifjerning.

– Med vår kunnskap og dokumentasjon, samt de dyktige menneskene som jobber hos oss, skal alle våre kunder være sikre på at jobben blir gjort i henhold til deres forventninger. Vi skal skape rene og trygge rom der folk ferdes.

Rustet for fremtiden

Samtidig ønsker vi å ruste oss for fremtiden og være fleksible slik at vi kan møte den nye hverdagen til både eksisterende og nye kunder på en smidig måte. Vi skal være agile!

– Jeg har stor tro på fremtiden og jeg ser mange muligheter for oss. Jeg gleder meg til å ta fatt på videre utvikling av virksomheten som skal være med på å sikre oss alle arbeidsplasser i fremtiden, sier administrerende direktør Marianne Hillestad.

Kilde: Pressemelding fra Agilia

.

Agilia AS er i dag eid 100% av Vy Gruppen AS og rengjør ca. 70 000 tog per år. De har 270 ansatte og er lokalisert på 23 lokasjoner i Norge. I tillegg til renhold, utfører selskapet desinfisering, graffiti­fjerning og beskyttelse mot graffiti både for tog­operatører og andre bedrifter.

http://www.agilia.no

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS