Smitteverntiltakene er strenge og omfattende, melder Elite.

Lite smitte hos Elite

Servicebedriften Elite Service Partner AS regner med at det er lite korona­smitte blant sine ansatte, da smitte­verns­tiltakene er strenge.

Publisert

Elite Service Partner AS har over 2000 servicemedarbeidere. Mange er renholdsarbeidere som utfører en støttefunksjon til flere av de samfunnskritiske yrkesgruppene i landet vårt, skriver selskapet.

Tonje Cecilie Østre arbeider som lønnsansvarlig ved hovedkontoret på Høvik og kan fortelle at selskapet opplever en økning i sykefraværet fra samme periode i fjor med 3,04 prosentpoeng.

«Dette er koronarelatert og særlig ser vi at antall karantenetilfeller har økt. Vi kan derimot ikke si noe om antall smittetilfeller, da vi som arbeidsgiver ikke har tilgang til denne informasjon på sykemeldingene. Imidlertid tror vi ikke at antall smittede på jobb er særlig stort, da smitteverntiltakene er såpass omfattende og strenge i bedriften», sier Østre.

Elite Service Partner AS har innført mange interne tiltak for å trygge både egen arbeidsplass og tjenestene ute hos kundene. Selskapet tror at vi fremover vi se økt behov for ekstra renholdsoppgaver, både forebyggende og på bakgrunn av smittetilfeller – eller mistanke om det.

Derfor har det allerede innført internkurs i smitterenhold som mange medarbeidere har gjennomført. I tillegg har det kurs for å bli sertifisert BioDamp eller BioTåke-tekniker.

Disse tjenestene er sterkt økende i omsetning ute hos kunder, melder selskapet.

Kilde: Våre medarbeidere – lite utsatt for smitte

https://www.elite.as/vare-medarbeidere-lite-utsatt-for-smitte/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS