Dørene lukkes i en halv time og tåken skal ha virkning i 24 timer. Dette gjøres på Gjøvik stasjon og Jaren stasjon (bildet er fra Oslo S)

Desinfiserer togene hver dag

Elite har nå åtte personer som daglig behandler togene på Gjøvik­banen med desinfek­sjons­tåke.

Etter at myndighetene gradvis har åpnet opp samfunnet, har Gjøvikbanen opplevd en gradvis vekst i antall reisende, melder Elite Service Partner.

Alle tog på Gjøvikbanen behandles derfor med desinfeksjonståke en gang i døgnet. Elite har ialt åtte personer som tåkelegger togene på Gjøvik stasjon og Jaren stasjon.

– Togene fogges med BioTåke og dørene lukkes i en halv time og har virkning i 24 timer, opplyser Regionleder i Elite Innlandet Arne Kjølstad.

Teknisk sjef på Gjøvikbanen Leif Asbjørn Seegaard sier at det er kun Gjøvikbanen i hele Norge som har satt dette i system i full skala.

– Alle tog desinfiseres en gang i døgnet. Dette gjøres i tillegg til vanlig rengjøring som er ekstra nøye i disse dager. Vi gjør det vi kan for å holde togene frie for smitte, sier han.

Kilde: DESINFISERER TOGENE HVER DAG

https://www.elite.as/desinfiserer-togene-hver-dag/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS