I kontormiljø brukes miljøvennlige midler som fjerner koronasmitte umiddelbart, i følge Recover.
I kontormiljø brukes miljøvennlige midler som fjerner koronasmitte umiddelbart, i følge Recover.

Beskytter med fore­byggende smitte­vask

Flere og flere ønsker smitte­renhold som et fore­byggende tiltak for å beskytte egne ansatte og kunder, melder Recover Nordic.

Publisert

Recover opplever en økning i etterspørselen etter desinfiserende smittevask i forbindelse med koronautbruddet. Mens det i begynnelsen var mest bedrifter som hadde påvist smitte av koronaviruset som tok kontakt, er det nå flere og flere som ønsker smittevask som et forebyggende tiltak for å beskytte egne ansatte og kunder.

Advokatfirmaet Thommessen er ett av selskapene som har beskyttet sine ansatte med å få kontorene desinfisert hver uke. Dette var et av de første selskapene som valgte smittevask, selv om de ikke hadde påvist smitte av koronaviruset blant ansatte.

Advokatfirmaet satte i gang tiltak med deling av medarbeiderne i to team og utstrakt bruk av hjemmekontor allerede før myndighetene innførte de omfattende koronatiltakene. Da tok de også avgjørelsen om å trappe opp renholdet med ukentlige desinfiserende smittevask.

Recover opplyser at de bruker sertifiserte, miljøvennlige midler som fjerner koronasmitte umiddelbart. Dersom du skal vaske smitten bort med vanlige rengjøringsmidler, må du minimum vaske i 20 sekunder på hvert eneste punkt, skriver selskapet.

Kilde: Beskytter ansatte med forebyggende smittevask

https://recover.no/artikler/beskytter-ansatte-med-forebyggende-smittevask

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS