Nikolai Utheim, adm. direktør i Coor i Norge, signerer OTG-kontrakten. (Foto: Coor)

Coor vant Thon-sentre

Coor skal fra 1. februar levere renholds­tjenester til 46 av Olav Thon Gruppens kjøpe­sentre i Norge.

Publisert

Årlig kontrakts­verdi er om lag 46 millioner kroner og varigheten er på tre år med mulighet for inntil to års forlengelse, skriver Coor i en presse­melding.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

«Dette er en kjempe­spennende leveranse for Coor som vil gjøre det mulig for oss å utforske nye regioner. Vi har hatt en åpen og tillitsfull dialog med Olav Thon Gruppen gjennom hele prosessen og skal bidra med vår kompetanse og erfaring for å sikre at kjøpe­sentrene holder en høy renholds­standard», sier Nikolai Utheim, admini­strerende direktør i Coor i Norge.

Med store flater er kjøpe­sentre også utmerkede test­arenaer for innovative løsninger, slik som avanserte renholds­roboter eller andre smarte, digitale løsninger. Det vil være høyt fokus på innovasjons­samarbeid i kontrakten, skriver Coor.

Totaltt vil leveransen dekke et areal på ca. 270 000 m2 og omfatte daglig renhold av alle felles­arealer slik som gulv, toaletter, heiser og trapper.

Det vil også være mulighet for butikkene på kjøpe­sentrene å inngå egne renholds­avtaler med Coor.

Coor skal levere renhold til alle OTGs kjøpe­sentre i Oslo, Akershus (med unntak av Drøbak City), Vestfold, Agder, Rogaland, Horda­land og Møre og Romsdal.

Kilde: Coor signerer stor renholdsavtale med Olav Thon Gruppen (OTG)
https://www.coor.no/presserom/pressemeldinger/2020/coor-signerer-stor-renholdsavtale-med-olav-thon-gruppen-otg/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Coor

er en av Nordens ledende facility management-leverandører, som først og fremst leverer integrerte og komplekse total­leveranser (IFM).

Blant kundene finnes blant annet ABB, AB Volvo, Aibel, Aker Solutions, DNV-GL, E.ON, Ericsson, Equinor, EY, NCC, Danske politiet, Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan og Volvo Cars.

Selskapet startet opp i 1998 og har vært tilstede i Norge siden 2004.

Powered by Labrador CMS