Kontrakten omfatter drift av 11 kantiner og en kaffebar i Regjeringskvartalet.
Kontrakten omfatter drift av 11 kantiner og en kaffebar i Regjeringskvartalet.

Vant kantine­oppdrag til 1/4 mrd

Compass Group v/Eurest AS har inngått en kontrakt på 255 millioner kroner med Regjerings­kvartalet for levering av kantine­tjenester.

Publisert

– En strategisk viktig seier som viser hvor konkurranse­dyktige vi er, sier Nina Bruun Taule i Compass Group.

Det er Departementenes Sikkerhets- og Service­organisasjon (DSS) som har signert avtalen om kantine­løsninger fra Compass Group Norge. Avtalen, som har en verdi på 255 millioner kroner for hele kontrakts­perioden, omfatter levering av 11 kantiner og en kaffebar.

Tilbudet skal omfatte en høy andel av økologisk mat og ha en systematisk gjennomføring av miljø­rapportering, og Eurest skal samlet sett ha scoret best på kvalitet av tilbyderne.

Kilde: Vinner prestisjekontrakt i tøft marked

https://presse.compass-group.no/pressreleases/vinner-prestisjekontrakt-i-toeft-marked-3055581

.

Compass Group har virksomhet i mer enn 45 land og rundt 600 000 ansatte på verdensbasis. I Norge har Compass Group Norge om lag 2600 ansatte, 2,5 milliarder kroner i omsetning og en landsdekkende tilstedeværelse.

.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS